Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Facebook black, pink és red felület...

Tegnap elött láttam egyik ismerősömnél amint bejelölik egy képen amin a Facebbok RED felület van rajta alatt pedig egy link ahol be lehet állítani. Első megérzésem az volt, hogy ez tuti valami új vírus megint. Azonnal rá is kerestem a Googlébe és egy angol nyelvű oldalonmegis találtam egy cikket mi szerint ha valakit bejelölnek ilyen képn semmi esetre se kattintson a linkre mert VÍRUS inkább azonnal távolítsa az idővonaláról és nézze meg az albumai közt is a képet és ha ott is megtalálható azonnal törölje. Továbbá előfordulthat, hogy Facebook black, pink vagy red felületü a kép amin bejelölhetnek téged, vagy ismerősödet, de még egyszer mondom, NE KATTINTSATOK RÁ!!!

0 Tovább

Elindult a Facebookblog.postr.hu

Mai napon azaz (2013.02.13.-án szerdán) elinditottam a blogot.

Amit azzal a céllal hoztam létre, hogy összegyűjtsem a Facebookon található érdekességeket, híreket, leirásokat továbbá segítséget nyújtsak mind azoknak akik nem tudják mit hogyan kell csinálni. A bejegyzésket természetesen lájkolhatjátok és megis oszthatjátok nem máshol mint a Facebook-on.

0 Tovább
12
»

FacebookBlog.postr.hu

blogavatar

Ezt a blogot azzal a céllal hoztam létre, hogy a facebookon történő érdekességeket, híreket, leírásokat, vagy esetleg segítséget nyújtsak azoknak akik nem tudják mi hogyan is működik.

Utolsó kommentek